Resultaat

Goed bezig, je hebt jouw scan afgerond met een totaalscore van:

%

Hier onder vind je jouw score per applicatie, interpreteer deze als volgt:

Dit zijn de applicaties die je nog moet leren kennen, omdat ze bijvoorbeeld nieuw voor je zijn. Neem de aanbevolen cursus goed door en probeer hetgeen je leert direct uit.

Je beheerst deze applicaties deels. Je kunt ermee uit de voeten en wellicht werk je er al mee. Volg de bijbehorende cursus om de volledige functionaliteit van de applicatie te leren kennen. 

Deze applicaties beheers je al goed, maar neem de bijbehorende cursus toch eens door. Je zult er zeker nog wat van kunnen leren.

Dit zijn de applicaties die je al goed beheerst. Wanneer je alle Google Workspace applicaties op dit niveau beheerst raden we je aan om aan de slag te gaan met onze overige cursussen.

Klik op een applicaties waar je meer over wilt leren en bekijk ons aanbod! 

Is deze score lager dan 60% volg dan de cursus: Google Drive – Werken met bestanden. In deze cursus leer je hoe je jouw bestanden op een gemakkelijke wijze kunt ordenen en terugvinden.  In het tweede deel van deze training zoomen we in op delen en het samenwerken aan bestanden.

Is deze score lager dan 60% volg dan de cursus: Google Workspace – Gmail. In deze cursus leer je zelf mailen, maar ook hoe je jouw inbox netjes kunt organiseren en hoe je e-mail op een later moment gemakkelijk terug kunt vinden!

Naast deze adviezen kan je natuurlijk via onze filters onder Mijn trainingen kun je passende scholing selecteren. Staat er geen online module bij de categorie dan verzorgen we daar een fysieke training voor op locatie. Maar houdt het aanbod zeker in de gaten. Er komen continu nieuwe online modules beschikbaar. De resultaten blijven bewaard, zodat je het altijd terug kunt zien.

Tip: doe de scan over een jaar nog eens en verbaas je over jouw groei!