Teams ordenen of verbergen

Het verbergen van Teams kan praktisch zijn wanneer je deelneemt aan Teams die voor jou niet dagelijks relevant zijn. Je kunt zo’n Team verlaten, maar je kunt er dan helemaal niet meer bij, ook niet bij eventuele bestanden van dat Team.

Wanneer je een Team verbergt, kan dit wel. Het is dan alleen niet meer prominent zichtbaar.

  • Om een Team te verbergen klik je op de drie puntjes die erachter staan
  • Kies dan Verbergen

Het Team is nu niet meer zichtbaar tussen jouw actieve Teams. Je vindt het nu onderin de lijst bij Verborgen teams. Terugzetten gaat op dezelfde wijze.

Verbergen is ook mogelijk voor kanalen, maar dat hebben we behandeld in de paragraaf:                           Een Team beheren – Kanalen

Als laatste kan je jouw Teams naar wens ordenen. Dit doe je door ze simpelweg te verslepen.

  • Klik op een Team en versleep het naar een andere plek in de lijst

En zo krijgen we een beetje orde in de chaos!