Tot slot

Gefeliciteerd! Je bent aan het einde beland van de cursus Teams gebruiken in de klas!

Je kunt jouw klassen en kanalen op een goede manier organiseren, je weet hoe je jouw bestanden vind en deelt en je kunt opdrachten plaatsen en nakijken.

“Maar waarom zijn quizen en OneNote Class Notebook niet behandeld?”

Deze zijn te uitgebreid om binnen deze cursus erbij te pakken. Ze verdienen hun eigen cursus! In het geval van quizen werk je met Microsoft Forms, bij OneNote Class Notebook werk je met OneNote en is een basiskennis daarvan ook echt een vereiste.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze cursus, of vind je dat er belangrijke informatie mist, schroom dan niet dit door te geven via: 

Jos@schoolupdate.nl

Wil je verder leren? Dan raden we je de volgende cursussen aan:

Start Office 365 – Teams met collega’s

Veel elementen binnen deze cursus zijn gelijk aan het werken in de klas dus je kunt er snel doorheen. De voorbeelden zijn echter aangepast op het gebruik met collega’s. We kijken in die cursus bijvoorbeeld wat uitgebreider naar de agenda en gaan anders om met de rechten binnen een Team.

Start Office 365 – Verkennen

In deze cursus leer je de basis van Office 365 kennen. Je leert wat cloudwerken inhoudt, je maakt de eerste instellingen binnen jouw Outlook E-mail en je leert over de online applicaties van Office in combinatie met de desktop versies. 

Start Office 365 – Outlook, Agenda en Taken

Leer uitgebreider werken met jouw Outlook online. Maak afspraken in jouw agenda, nodig hier anderen voor uit of stel een gedeelde agenda op met een collega. Houd daarnaast het overzicht door taken op te stellen of direct een e-mail aan te merken als taak.

Team Schoolupdate