Tot slot

Gefeliciteerd! Je bent aan het einde beland van de cursus Teams gebruiken met collega’s!

Je kunt jouw Teams en kanalen op een goede manier organiseren, je weet hoe je jouw bestanden vind en deelt en je weet hoe je binnen Teams op verschillende manieren kunt communiceren.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze cursus, of vind je dat er belangrijke informatie mist, schroom dan niet dit door te geven via: 

Jos@schoolupdate.nl

Wil je verder leren? Dan raden we je de volgende cursussen aan:

Start Office 365 – Teams gebruiken in de klas

Veel elementen binnen deze cursus zijn gelijk aan het werken met collega’s dus je kunt er snel doorheen. De voorbeelden zijn echter aangepast op het gebruik in de klas en met name het hoofdstuk over opdrachten is interessant wanneer je ook met jouw leerlingen Teams wilt gaan inzetten.

Start Office 365 – Verkennen

In deze cursus leer je de basis van Office 365 kennen. Je leert wat cloudwerken inhoudt, je maakt de eerste instellingen binnen jouw Outlook E-mail en je leert over de online applicaties van Office in combinatie met de desktop versies. 

Start Office 365 – Outlook, Agenda en Taken

Leer uitgebreider werken met jouw Outlook online. Maak afspraken in jouw agenda, nodig hier anderen voor uit of stel een gedeelde agenda op met een collega. Houd daarnaast het overzicht door taken op te stellen of direct een e-mail aan te merken als taak.

Team Schoolupdate