Tot slot en verder leren

Als vervolg op deze cursus raden we de volgende cursussen aan:

Werken met Microsoft 365

Wil je alles uit je cloudsoftware halen, zodat jij de ICT middelen effectief kan inzetten om zo goede mogelijk je onderwijs in te richten? kijk dan eens welke mogelijkheden wij hebben binnen ons Microsoft 365 aanbod.

Handen en voeten geven aan onderwijs met ICT

In deze module nemen we je mee in hoe je ICT kan laten werken in het onderwijs. Je leert verschillende ICT-onderwijsmodellen kennen en je vormt een visie op het gebruik van ICT in het onderwijs. Je gaat inzien waar je staat in de wereld van onderwijs en ICT. Deze module gaat dus niet over het leren bedienen van alle knoppen… 

Flipping the Classroom

Deze cursus voor de meer ervaren leraar neemt je mee naar hoe jij met goede les- en ICT-vaardigheden in staat bent om onderwijs “geflipped” aan te bieden. Leerlingen krijgen op een interactieve manier de instructie thuis, zodat jij in de klas beter in staat bent leerlingen om op de leerbehoeftes van de leerlingen aan te sluiten.

Team Schoolupdate

Oke, je bent nu helemaal SWAY. Klaar voor de test? Maak de "Test jezelf", verdien je certificaat en maak ons en jezelf trots. Veel succes!

Jan-Jaap

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze cursus, of vind je dat er belangrijke informatie mist, schroom dan niet dit door te geven via: 

support@schoolupdate.nl