Verder leren

Gefeliciteerd! Je bent aan het eind gekomen van de module De diepte in met onderwijs met ICT. In dit deel heb je een beeld gekregen hoe je ICT vorm kan geven in het onderwijs en welke modellen helpend zijn om ICT in het onderwijs een duurzame plaats te geven . De laatste verdiepende stap die je verder op weg een onderwijs met ICt deskundige maakt heet  Beleid maken op onderwijs en ICT.  Heel veel succes!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over deze cursus, of vind je dat er belangrijke informatie mist, schroom dan niet dit door te geven via: 

support@schoolupdate.nl

Wil je verder leren? De volgende cursus die aansluit op deze module is…

De diepte in met ICT in het onderwijs 

In deze module gaan we hier dieper op in en kijken we hoe we ICT meer didactisch gaan inzetten, zodat het gebruik van ICT ook duidelijk een meerwaarde heeft in het onderwijs. Ook leer je hoe je ICT passend bij je visie duurzaam integreert in je onderwijs. En wordt de focus gelegd op succesvol innoveren en begeleiden.

Een andere aanrader is…

Flipping the Classroom

Hier maak je kennis hoe je met goede ICT vaardigheden in staat bent het onderwijs beter af te stemmen op de behoefte van de leerlingen.

TechUpdate – Taal & Nederlands

In de reeks TechUpdate laten we jou zien hoe je verschillende ICT-tools en andere technologie kan inzetten om jouw onderwijs te verrijken. In deze module zoomen we in op Taal & Nederlands.

Team Schoolupdate

Team Schoolupdate