Micro – Creatief met experiments.withgoogle.com in jouw klas

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
15 minuten
Aan de slag
This training is currently closed

Micro module - Creatief met experiments.withgoogle.com in jouw klas

Handige tips en praktische weetjes in micro modules! Een uitleg van niet meer dan enkele pagina’s. Was het praktisch? Deel deze tips en trucs dan vooral met collega’s via de links op de laatste pagina! 

Ben jij ook iemand die interesse heeft in nieuwe, gave ontwikkelingen op het gebied van technologie, kunstmatige intelligentie en meer? Google is een bedrijf dat  de creatieve geesten van tegenwoordig ruimte biedt om hun innovatieve idee werkelijkheid te laten worden. Op experiments.withgoogle.com biedt Google een platform aan voor deze “uitvinders van de toekomst”. 

Sinds 2009 hebben programmeurs duizenden geweldige experimenten gemaakt met Chrome, Android, AI, Web VR, AR en meer. Op deze website worden hun projecten gepresenteerd, samen met handige tools en bronnen, om anderen te inspireren om nieuwe experimenten te maken. Hier zijn verschillende collecties van experimenten om te verkennen en elke week worden er nieuwe toegevoegd. 

In deze module zoomen we in op een aantal experimenten. Deze experimenten hebben gemeen dat ze juist creativiteit i.c.m. de kracht technologie of AI stimuleren bij gebruikers, oftewel: leerlingen van jouw groep.

Voorbereiding

Tijdsduur