Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
15 minuten
Aan de slag
This training is currently closed

Micro module - Tips om einde van het schooljaar Classroom op te ruimen

Handige tips en praktische weetjes in micro modules! Een uitleg van niet meer dan enkele pagina’s. Was het praktisch? Deel deze tips en trucs dan vooral met collega’s via de links op de laatste pagina! 

Naarmate het schooljaar afloopt doorlopen de meeste leraren een soort checklist voor hun klaslokaal, om ervoor te zorgen dat alles goed is georganiseerd of opgeborgen voor het nieuwe schooljaar. Op vrijwel dezelfde manier wil je misschien een aantal opruim- en afsluitstappen uitvoeren voor jouw digitale klas … Google Classroom.

Google Classroom is een krachtig hulpmiddel om jou en jouw leerlingen te helpen samenwerken en communiceren, maar wanneer het jaar na jaar wordt gebruikt kan het een uitdaging worden om goed overzicht te houden op je lesgroepen. Wij helpen jouw digitale klaslokaal op te ruimen tijdens de overgang van het ene schooljaar naar het volgende.

Houd er echter rekening mee dat dit allemaal slechts suggesties zijn. Sommige zijn misschien niet van toepassing op jouw situatie, maar hopelijk helpt het je om jouw Classroom overzichtelijk, geordend en efficiƫnt te houden voor een nieuw schooljaar. Zo start je er weer fris mee in het nieuwe schooljaar!

Voorbereiding

Tijdsduur